pühapäev, 7. märts 2010

HUNDIRETK

Me käisime reedel 5. märtsil Oandus hundi retkel.Me vaatasime metsloomadest filmi.Pärast me meisterdasime endale kaelapaelaja sinna juurde ühe hundi.Pärast meisterdamist me läksime vorstikesi grillima.Seal me olime hösti väikeses puu majas.Seal sõime grillitud vorstikesi ja õuna ja kõrvale jõime veel teed.Meile jagati teised kaelapaelad kus oli peal üks hunt ja seal taga oli kirjas kes see hunt on või siis kes sina oled.Mina olin täiskasvanu hunt, ja pidin rivi lõpus olema.
Meile näidati asukoht kus umbes hundid võiksid peatuda jne.Hundi karja juht oli alati emane hunt, ja isa oli alati kõige taga.Meile räägiti ka kuidas hundi poegi karistati kui nad aru ei saanud.
Esimet korda kui tegi poeg pahandust saadeti rivi lõppu, kui teist korda tegi pahandust siis isa hammustas ninast, ja kui kolmandat korda tegi phandust siis suruti hundi poeg maha.Meile näidati ka hundi lõksu.See oli põhimõttega, et siis saab minna aga välja enam ei saa.Hundid söövad ainult haigeid loomi või siis vanasi loomi.Hunte kutsutakse metsa sanitarideks.

JA NII SIIS LÕPPESKI MEIE HUNDI RETK!!!

1 kommentaar:

ÕPETAJA ütles ...

Sinu jutus on 5 loodusõpetuses olulis lauset. Hinne 3. Loe jutt üle ja kirjuta juurde veel vähemalt 5 lauset , mida said huntide või teiste metsloomade elu kohta teada. Võid kirjutada ka seda, mida rääksime tunnis , kus uurisime huntide elu.